100+ Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 8 dan Jawabannya I Part 1

Pada artikel kali ini saya akan berbagi 100+ Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 8 dan Jawabannya I Part 1 kepada anda semua.

Silahkan simak di bawah ini :

1. Doni : I see that you bring so many books Elsa, may I help you?

Elsa : ………… You are very kind, Don.

A. Certainly 

B. No, thanks 

C. Really? 

D. I’m sorry

Jawaban : A

2. Mother : Soni, can you turn off the lamp, please?

Soni : …………

A. With a pleasure 

B. I’m sorry 

C. I can’t 

D. No, I’m bussy

Jawaban : A

3. Sadi : May I borrow your pencil case?

Sigit : ………I’m using it.

A. Sure 

B. I’m sorry 

C. Yes, I do 

D. With pleasure

Jawaban : B

4. Hilya : I am hungry mom, ……………….., please ?

Mother : Sure. The delicious meals are ready on the table for you, dear.

A. Can you give me a drink 

B. Could you give me some meals 

C. Will you have to eat 

D. Do you want to eat

Jawaban : B

5. Mrs. Rosi : Do you mind passing me the sugar?

Diana : ………….. Here it is.

A. No I don’t 

B. Sure 

C. I’m not sure 

D. Yes, I know

Jawaban : B

6. Nando : ……………a glass of coffe?

Early : Yes, please.That’s very kind of you

A. Could you help me 

B. Can you make 

C. Would you like 

D. Shall I have

Jawaban : C

This dialogue is for question No. 7 and 8

7. Why does inka know Ahmad?

A. Ahmad is inka’s classmate 

B. Vuji introduces Ahmad to Inka 

C. Ahmad is inka’s neighbour 

D. Ahmad is Inka’s cousin

Jawaban : A

8. Inka says, “That’s right.”

What does it mean?

A. She asks for help 

B. She gives help 

C. She agrees a fact 

D. She disagrees a fact

Jawaban : C

9. Sela : What do you think about the new studentin our class?

Seli : ………….She is friendly and smart.

A. I see that 

B. I want to say 

C. Don’t say that 

D. I think

Jawaban : D

10. Elin : “Our mother’s birthday is next week.”

Alin : “……………………………………………..?”

Elin : That’s a good idea.

A. When was she born? 

B. How old is she? 

C. How about giving her a present?

D. How is your mother?

Jawaban : C

11. Galih: Everything is expensive today. Only a cup of cofee, we must pay five thousands rupiahs.

Alpin: Yeah, you’re right. I …….. with you.

A. Buy 

B. Come 

C. Disagree 

D. Agree

Jawaban : D

12. Dimas : I need a glass of ice tea.

Adit : It’s breakfast time, a glass of milk is better for you.

Dimas : Ok……………

A. I agree with you 

B. I think so 

C. I don’t like it 

D. Sorry, I disagree

Jawaban : A

13. Lukman : Congratulations Tanjul, Finally you can be the winner in this contest.

Tanjul : Thanks Lukman.

Lukman congratulates Tanjul because………..

A. He has a new job 

B. He wins in a competition 

C. He get the best score 

D. He has new house

Jawaban : B

14. Mr. Odi: Putri, this is your test paper, you get the excellent score.

Putri : Is it right, sir?

Mr. Ody : Yes, ……………………….

A. You’re lucky to win the contest 

B. I’m surprised on your success 

C. Congratulations

D. You’re the winner

Jawaban : C

15. Ayu : Wow, ………………………….. You look so beautiful.

Ami : Thank you, this dress is from my mother.

A. What a beautiful girl 

B. This suits you well 

C. I like your style 

D. What a charming dress

Jawaban : D

Loading...
loading...
close